Op de Wind installatie van Annemarie Voets Kunstenares in P’Arts

Wind - installatie

P ‘ Arts Kunstenares Annemarie Voets in P’Arts exposeert op dit moment haar werk in de gallery van Stichting P’Arts aan de Antonlaan 185 in Zeist. Haar installaties  van bamboe, wilgenhout en katoen gaat altijd gepaard met een gedicht.  Dit is een van haar ruimtelijke werken

"Op de Wind"  Installatie van Annemarie Voets in P'Arts.

“Op de Wind” Installatie van Annemarie Voets in P’Arts.

Wind - installatie

Gedicht over Wind als onderdeel van de Installatie van Annemarie Voets in P’Arts.

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: