Search
Close this search box.

Op de Wind installatie van Annemarie Voets Kunstenares in P’Arts

P ‘ Arts Kunstenares Annemarie Voets in P’Arts exposeert op dit moment haar werk in de gallery van Stichting P’Arts aan de Antonlaan 185 in Zeist. Haar installaties  van bamboe, wilgenhout en katoen gaat altijd gepaard met een gedicht.  Dit is een van haar ruimtelijke werken

"Op de Wind"  Installatie van Annemarie Voets in P'Arts.
“Op de Wind” Installatie van Annemarie Voets in P’Arts.
Wind - installatie
Gedicht over Wind als onderdeel van de Installatie van Annemarie Voets in P’Arts.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More