Search
Close this search box.

Waar is Hanno van Mil

Waar is Hanno van Mil. Overal in Zeist en omgeving zijn flyers opgehangen  om aandacht te vragen voor de verdwijning van  Hanno, die sinds 12 april vermist is. Zijn Passat is op 13 april bij de Pyramide van Austerlitz gevonden. Sindsdien ontbreekt elk spoor van deze man. Wie informatie heeft wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie in Zeist. De laatste stand van zaken is te lezen op de site van het AD Utrechts Nieuwsblad.

Waar is Hanno van Mil.
Waar is Hanno van Mil.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More