Search
Close this search box.

Steinway vleugel topstuk in meubelverkoop van het Beauforthuis

Het Beauforthuis verkoopt een deel van zijn bijzondere inventaris om de renovatie van de concertzaal te financieren. Een aantal meubelstukken van onder andere de Amsterdamse School stonden gisteren te koop in het Beauforthuis. Het topstuk was een Steinway vleugel waarop vele  bekende en minder bekende artiesten hebben gespeeld.

Bezoekers konden proefzitten op de nieuwe theaterstoelen. Waarbij je natuurlijk op je favoriet mocht stemmen.

Wil je de huidige bod op de Steinway weten kijk dan op de facebook pagina van het beauforthuis  Hier kan je ook de opties voor de nieuwe theaterstoelen zien.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More