Search
Close this search box.

Geen treinverkeer mogelijk, De NS zet bussen in!

Door een blikseminslag elders was de stroom op het spoor uitgevallen.  Het treinverkeer voorbij Zeist was gestremd. Om dit op te lossen zetten de NS bussen in. Reizigers zijn hebben hierdoor vaak een uur of langer vertraging op gelopen

Station driebergen Zeist
Station driebergen Zeist
Station driebergen Zeist
Station driebergen Zeist
Perron 1 Driebergen-Zeist
Perron 1 Driebergen-Zeist
NS zet bussen in
Station driebergen Zeist
NS zet bussen in. Station driebergen Zeist
NS zet bussen in. Station driebergen Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More