Search
Close this search box.

Geen treinverkeer mogelijk, De NS zet bussen in!

Door een blikseminslag elders was de stroom op het spoor uitgevallen.  Het treinverkeer voorbij Zeist was gestremd. Om dit op te lossen zetten de NS bussen in. Reizigers zijn hebben hierdoor vaak een uur of langer vertraging op gelopen

Station driebergen Zeist
Station driebergen Zeist
Station driebergen Zeist
Station driebergen Zeist
Perron 1 Driebergen-Zeist
Perron 1 Driebergen-Zeist
NS zet bussen in
Station driebergen Zeist
NS zet bussen in. Station driebergen Zeist
NS zet bussen in. Station driebergen Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More