Uitgebreide terugblik op Koningsspelen in Dijnselburg

Veel vrolijke oranjegezichtjes tijdens Koningsspelen Zeist

Ruim 1.500 kinderen hebben vrijdag 25 april in de gemeente Zeist meegedaan aan de Koningsspelen. Deze activiteit ter gelegenheid van de eerste Koningsdag werd georganiseerd door Sportservice Zeist in samenwerking met zwembad Dijnselburg. Negen verschillende basisscholen uit Zeist deden mee aan het centraal georganiseerde programma van Sportservice Zeist. Dit programma bestond uit drie verschillende activiteiten: spelletjes, zwemmen en sportclinics.

Meer foto’s bekijken en bestellen kunt u in onze OogOpZeist Foto-webshop

Spelletjes

Op de speelweide van het zwembad deden kinderen uit groep 3 en 4 enthousiast mee aan verschillende spelletjes zoals zaklopen, sjoelen, kegelen, kippen vangen en dansen. Ook konden kinderen hun gezicht laten schminken. De brandweer uit Zeist was ook aanwezig. Kinderen mochten met een echte brandweerslang water spuiten. Leerlingen van het Christelijk Lyceum Zeist hebben geholpen met het begeleiden van de activiteiten voor groep 3 en 4.

Sportclinics

In sporthal Dijnselburg leefden kinderen uit groep 5 en 6 zich uit tijdens verschillende sportclinics gegeven door trainers van sportaanbieders. Kinderen deden mee aan onder meer judo, capoeira en dansen. Leerlingen van OSGS Schoonoord hebben de activiteiten voor groep 5 en 6 begeleid.

Programma in het water

Kinderen uit groep 7 en 8 waren welkom in zwembad Dijnselburg. Zij deden mee aan waterpolo, aquarobic en een opblaasbare hindernisbaan in het water. Natuurlijk was er ook volop ruimte om vrij te zwemmen.

Meer informatie

Kijk voor foto’s op www.sportservicezeist.nl. Met vragen kunt u terecht bij Sportservice Zeist via e-mail info@sportservicezeist.nl of telefoon 030-209 99 99.

Voor degene, die er geen genoeg van kan krijgen staan hier alle foto’s

Voor Jou Uitgezocht