Search
Close this search box.

Landgoed Oostbroek

Ingeklemd tussen de A28 de A27 en het UMC ligt het  Landgoed Oostbroek. Vlak bij het langsrazende verkeer kan je heerlijk genieten van de natuur. Je kan even ontsnappen aan het alledaagse. Het Op het landgoed kan je een paar korte wandelingen  maken of picknicken. Het landgoed beschikt over een eigen informatie centrum en winkeltje waar je koffie of een fruitsapje kan krijgen.  Die je kan nuttigen o het terras. Openingstijden infocentrum Per 1 januari 2014:

Dinsdag t/m vrijdag 12.30 – 15.30 uur
Zaterdag en zondag 11.00 – 16.30 uur
Gesloten: maandag en feestdagen (m.u.v. Hemelvaartsdag)

Ontdek zelf het Landgoed Oostbroek. Meer informatie! 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More