Search
Close this search box.

Landgoed Oostbroek

Ingeklemd tussen de A28 de A27 en het UMC ligt het  Landgoed Oostbroek. Vlak bij het langsrazende verkeer kan je heerlijk genieten van de natuur. Je kan even ontsnappen aan het alledaagse. Het Op het landgoed kan je een paar korte wandelingen  maken of picknicken. Het landgoed beschikt over een eigen informatie centrum en winkeltje waar je koffie of een fruitsapje kan krijgen.  Die je kan nuttigen o het terras. Openingstijden infocentrum Per 1 januari 2014:

Dinsdag t/m vrijdag 12.30 – 15.30 uur
Zaterdag en zondag 11.00 – 16.30 uur
Gesloten: maandag en feestdagen (m.u.v. Hemelvaartsdag)

Ontdek zelf het Landgoed Oostbroek. Meer informatie! 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More