Search
Close this search box.

Dodenherdenking Update

Gisteren zijn in Zeist ook onze slachtoffers van de oorlogen na de Tweede Wereld Oorlog herdacht. B&W van Zeist heeft samen met bewoners een stille tocht gehouden vanaf het gemeentehuis naar de verschillende oorlogenmonumenten in het Walkartpark.

Wat was er in Zeist te beleven vandaag

De vrijheid geef je door aan je kinderen. Door te vertellen over het verleden.
De vrijheid geef je door aan je kinderen. Door te vertellen over het verleden.
De vrijheid geef je door aan je kinderen. Door te vertellen over het verleden.
De vrijheid geef je door aan je kinderen. Door te vertellen over het verleden.

De dagen van 4&5 mei is een goed moment om met je kinderen de  oorlog te bespreken.  En te vertellen hoe belangrijk het is om in vrijheid te kunnen leven.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More