Search
Close this search box.

Jager in het Walkartpark

Dagelijks is er een jager te vinden aan de rand van de vijver van het Walkartpark. Geduldig zit deze reiger op zijn prooi te wachten.  In eerste instantie dachten een aantal voorbijgangers, die even op een bankje zaten uit te rusten, dat deze vogel het op de jonge eentjes gemunt had. Wat zijn prooi was en of hij deze te pakken heeft gekregen zien jullie morgen na 10:00

Reiger in Walkartpark in Zeist
Reiger in Walkartpark in Zeist = Oog op Zeist
Reiger in Walkartpark in Zeist
Reiger in Walkartpark in Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More