Search
Close this search box.

Kampioenen Phoenix Meisjes A2

Phoenix Meisjes A2 zijn dit weekend overtuigend kampioen geworden van het veldcompetitie seizoen 2013-2014. Eigenlijk wisten ze het ook al dat ze kampioen waren. Ze konden er echter geen genoeg van krijgen om hun overmacht op het veld te laten zien. Met een extra gedegen voorbereiding hebben ze dit weekend de nummer twee Hilversum MA 4 uit hun competitie met 11-0 van de mat geveegd. ‘Klasse meiden’ zou trainster Heleen Stork zeggen..

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More