Search
Close this search box.

Maatschappelijke Stage

Middelbare scholieren in Zeist gaan tijdens hun schooltijd een maatschappelijke stage doen bij een van de vele instellingen in Zeist. Deze meisjes van KSG de Breul hebben hun maatschappelijke stage gelopen bij de Looborch. Daar helpen ze het personeel en de bewoners met een aantal verschillende dingen.

Afgelopen donderdag was er in de Looborch in het kader van het project Toost op Oost een activiteiten middag. Er werden bloemstukken geschikt voor de bewoners.

Isabel met haar eigen oma bewoner van de Looborch
Isabel met haar eigen oma bewoner van de Looborch

Oog op Zeist Oog op Zeist

Anne maakt bewoner blij met bloemstukje
Anne maakt bewoner blij met bloemstukje
Even pauze met Lisa, Michelle en Isabel
Even pauze met Lisa, Michelle en Isabel

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More