Search
Close this search box.

Giro Classico Utrecht Edizione 5

Simone uit Zeist heeft genoten van de Giro Classico 5. De giro met start en finish in de uithof kwam twee keer door Zeist.  Voor Theo uit Utrecht was er dit jaar helaas geen Giro. Hij heeft in de winter door een val zijn heup gebroken en kon er niet bij zijn deze keer. “Ik ben al blij dat ik op een fiets kan zitten” vertelde hij.

In en om Zeist was dit een van de vele evenementen van de afgelopen zondag.

Oog op Zeist Oog op Zeist

Giro Classico 5
Giro Classico 5

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More