Search
Close this search box.

Giro Classico Utrecht Edizione 5

Simone uit Zeist heeft genoten van de Giro Classico 5. De giro met start en finish in de uithof kwam twee keer door Zeist.  Voor Theo uit Utrecht was er dit jaar helaas geen Giro. Hij heeft in de winter door een val zijn heup gebroken en kon er niet bij zijn deze keer. “Ik ben al blij dat ik op een fiets kan zitten” vertelde hij.

In en om Zeist was dit een van de vele evenementen van de afgelopen zondag.

Oog op Zeist Oog op Zeist

Giro Classico 5
Giro Classico 5

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More