Search
Close this search box.

’t goede leven. Culinaire proeverij bij Brasserie First

 First’s chef de cuisine John Stoffers en zijn partner Monique Duvivier ontvingen gisteren op de prachtige zondagmiddag in Zeist culinaire fijnproevers van jong tot oud

Samen met  10 culinaire ondernemers uit de Utrechtse Heuvelrug presenteerde Brasserie First  hun gastronomische hoogstandjes. Speciaal voor deze gelegenheid serveerde chef de cuisine John Stoffers een halve kreeft op de BBQ.

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More