Karpervisser op het Oranje-Nassauplein West

Karpervisser Jeroen Oranje Nassauplein West

Het  Oranje Nassauplein West is een geliefde vijver om op karpers te vissen. Zo komt Jeroen helemaal uit Nieuwegein om in het weekend een nachtje door te vissen in de vijver. In de eerste plaats vist hij op karpers. In dit water blijkt echter ook een grote snoek te zitten. Volgens het overbekende visserslatijn is deze inmiddels 1,25 meter lang is. Deze rover eet alle kleine visjes op en vreet ook de karpers aan. Als Jeroen de kans krijgt gaat deze rover er binnenkort uit. Waar ook alle andere vissers aan het Oranje Nassauplein erg blij mee zouden zijn. Jeroen wil de snoek graag uitzetten in het kanaal zodat hij meer levensruimte krijgt.

Karpervisser Jeroen Oranje Nassauplein West

Karpervisser Jeroen Oranje Nassauplein West

Karperaas Oranje Nassauplein West

Oranje Nassauplein West

Karperaas Oranje Nassauplein West

Karperaas Oranje Nassauplein West

Voor Jou Uitgezocht