Search
Close this search box.

Karpervisser op het Oranje-Nassauplein West

Het  Oranje Nassauplein West is een geliefde vijver om op karpers te vissen. Zo komt Jeroen helemaal uit Nieuwegein om in het weekend een nachtje door te vissen in de vijver. In de eerste plaats vist hij op karpers. In dit water blijkt echter ook een grote snoek te zitten. Volgens het overbekende visserslatijn is deze inmiddels 1,25 meter lang is. Deze rover eet alle kleine visjes op en vreet ook de karpers aan. Als Jeroen de kans krijgt gaat deze rover er binnenkort uit. Waar ook alle andere vissers aan het Oranje Nassauplein erg blij mee zouden zijn. Jeroen wil de snoek graag uitzetten in het kanaal zodat hij meer levensruimte krijgt.

Karpervisser Jeroen Oranje Nassauplein West
Karpervisser Jeroen Oranje Nassauplein West
Karperaas Oranje Nassauplein West
Oranje Nassauplein West
Karperaas Oranje Nassauplein West
Karperaas Oranje Nassauplein West

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More