Search
Close this search box.

Verkiezingsdag !

In het nieuwe stadhuis is voor de 2de keer dit jaar een stembureau ingericht. De vorige keer stemden wij op woensdag voor de gemeenteraad van Zeist. De donderdag blijft voor de meeste Nederlanders een gekke dag om je stem uit te brengen. We stemmen vandaag voor de leden van het Europese parlement.  De uitslagen moeten tot zondag geheim blijven tot het moment wanneer er in alle Europese landen verkiezingen zijn geweest.

In het gemeentehuis wordt ook een exitpoll gehouden voor de NOS, zodat we vanavond ook al iets de te weten komen over de verkiezingsuitslag.

Verkiezingsdag in het gemeentehuis in Zeist
Verkiezingsdag in het gemeentehuis in Zeist
Verkiezingsdag in het gemeentehuis in Zeist
Exitpoll- Verkiezingsdag in het gemeentehuis in Zeist
Verkiezingsdag in het gemeentehuis in Zeist
Voor de tweede keer gestemd. Verkiezingsdag in het gemeentehuis in Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More