Search
Close this search box.

Nieuw in Zeist “de Koffietafel”

Wibe een ondernemer uit Amsterdam is iets nieuws begonnen in Zeist. De koffietafel.com Sinds begin mei hebben heeft Wibe zijn deuren geopend op de 1ste Hogeweg in het gebouw van La Residence . De koffietafel vind het leuker om zijn eigen menu te kunnen samenstellen in plaats van onderdeel te zijn van een van de grote koffieketens zoals de Starbucks. Die je in veel grote plaatsen tegenkomt.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van de koffie. Volgens Elena is de Cafe Latte met vanille beter dan van de … .  Samen met vriendin Marion zaten zij even uit te rusten van een net afgesloten eindexamen op het CLS.

 

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

De Cafe Latte met vanille is minstens net zo lekkerder als  bij de Starbuckds
De Cafe Latte met vanille is minstens net zo lekkerder als bij de Starbuckds

1ste Hogeweg 162
3701 HL Zeist
Tel: 030 6913550
E-mail: schuifaan@dekoffietafel.com
Web: www.dekoffietafel.com
Facebook: dekoffietafel Fan pagina
Twitter: @DeKoffietafel

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More