Nieuw in Zeist “de Koffietafel”

De Koffietafel Nieuw in Zeist

Wibe een ondernemer uit Amsterdam is iets nieuws begonnen in Zeist. De koffietafel.com Sinds begin mei hebben heeft Wibe zijn deuren geopend op de 1ste Hogeweg in het gebouw van La Residence . De koffietafel vind het leuker om zijn eigen menu te kunnen samenstellen in plaats van onderdeel te zijn van een van de grote koffieketens zoals de Starbucks. Die je in veel grote plaatsen tegenkomt.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van de koffie. Volgens Elena is de Cafe Latte met vanille beter dan van de … .  Samen met vriendin Marion zaten zij even uit te rusten van een net afgesloten eindexamen op het CLS.

 

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

De Cafe Latte met vanille is minstens net zo lekkerder als  bij de Starbuckds

De Cafe Latte met vanille is minstens net zo lekkerder als bij de Starbuckds

1ste Hogeweg 162
3701 HL Zeist
Tel: 030 6913550
E-mail: schuifaan@dekoffietafel.com
Web: www.dekoffietafel.com
Facebook: dekoffietafel Fan pagina
Twitter: @DeKoffietafel

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: