Search
Close this search box.

Zeistcup finaledag op Belcour

Op het Belcour werd zaterdag 24 mei de finale van de Zeistcup gehouden. De verschillende jongens en meisjes jeugd teams vochten om de eer wie zich straatvoetbal kampioen van Zeist mag noemen.  Autobedrijf Broekhuis was aanwezig om een Petje-op, petje-af voetbalquiz te houden.  SportCity verzorgde de opening/een warming up. Zij hadden ook het Rad van Fortuin waarbij je een jaar gratis sporten kon winnen.

Naast de straatvoetbal competitie was er ook een Panna Knock Out show Kinderen konden in een één-tegen-één wedstrijdje het opnemen tegen een professionele Panna Knock Out speler. Veel aandacht kreeg ook de balletje hoog houden competitie

Oog op Zeist

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More