Search
Close this search box.

Zeistcup finaledag op Belcour

Op het Belcour werd zaterdag 24 mei de finale van de Zeistcup gehouden. De verschillende jongens en meisjes jeugd teams vochten om de eer wie zich straatvoetbal kampioen van Zeist mag noemen.  Autobedrijf Broekhuis was aanwezig om een Petje-op, petje-af voetbalquiz te houden.  SportCity verzorgde de opening/een warming up. Zij hadden ook het Rad van Fortuin waarbij je een jaar gratis sporten kon winnen.

Naast de straatvoetbal competitie was er ook een Panna Knock Out show Kinderen konden in een één-tegen-één wedstrijdje het opnemen tegen een professionele Panna Knock Out speler. Veel aandacht kreeg ook de balletje hoog houden competitie

Oog op Zeist

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More