Search
Close this search box.

Oranje koorts

Een onderwerp waar wij het vast de komende 2 maanden nog veel over gaan hebben: ORANJE KOORTS.  Heel langzaam begint de OranjeKoorts zich ook al meester te maken van Zeist. Zoals bij Fons, die met zijn ouders naar Brisbane in Australië emigreerde vanuit Zeist. Vorige week was hij met zijn ouders weer even terug in Zeist.

Voor de hele kleintjes zijn er ook al oranjesloffen te krijgen.

Oog op Zeist

De komende maand gaan wij op zoek naar de mooiste Oranjeplekjes in Zeist.  Heb je een tip mail ons.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More