Search
Close this search box.

Hoe sterk is de eenzame skater

Oog op Zeist Oog op ZeistVanmiddag trof ik één eenzame skater aan op Blikkenburg. Het is Reinier Meerwaldt uit Bunnik. Hij is training voor een wintertriathlon. Deze zal in november in Assen gehouden worden. Het spatwerk van Renier zag er voor mij als leek op de rechte stukken al erg goed uit. In het bochten werk zal hij nog wat moeten oefenen.  Tijdens een wintertriathlon wordt het onderdeel zwemmen vervangen door schaatsen.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More