Search
Close this search box.

Marsleider Ben Werner heeft touwtjes avond4daagse weer strak in handen

Al een groot aantal jaren is Ben Werner verantwoordelijk voor de organisatie van de 4daagse. Zoals alle voorgaande jaren heeft hij ook dit jaar de touwtjes weer straks in handen met zijn team van vrijwilligers. De konden dagen zullen wij uitgebreid aandacht besteden aan de avond4daagse. Aan de Avond vierdaagse doen ook dit jaar veel mensen mee. De organisatie zou niet zonder de  inzet van vrijwilligers kunnen zoals de verkeersregelaars: Jasper Marc Gerlinde Paula en  Toon en de dames achter de informatie tafel.

Oog op Zeist
Ben Werner houdt toezicht
Oog op Zeist
Jasper bepaald wanneer er kan worden overgestoken.
Oog op Zeist
Paula
Oog op Zeist
Kleine Toon

Oog op Zeist Oog op Zeist     De Avondvierdaagse wordt georganiseerd door de PRC (Plaatselijke Regelings Commissie) van Zeist, onder auspiciën van de SGWB. Meer informatie over de Avond4daagse Zeist vind u hier.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More