Marsleider Ben Werner heeft touwtjes avond4daagse weer strak in handen

Al een groot aantal jaren is Ben Werner verantwoordelijk voor de organisatie van de 4daagse. Zoals alle voorgaande jaren heeft hij ook dit jaar de touwtjes weer straks in handen met zijn team van vrijwilligers. De konden dagen zullen wij uitgebreid aandacht besteden aan de avond4daagse. Aan de Avond vierdaagse doen ook dit jaar veel mensen mee. De organisatie zou niet zonder de  inzet van vrijwilligers kunnen zoals de verkeersregelaars: Jasper Marc Gerlinde Paula en  Toon en de dames achter de informatie tafel.

Oog op Zeist

Ben Werner houdt toezicht

Oog op Zeist

Jasper bepaald wanneer er kan worden overgestoken.

Oog op Zeist

Paula

Oog op Zeist

Kleine Toon

Oog op Zeist Oog op Zeist     De Avondvierdaagse wordt georganiseerd door de PRC (Plaatselijke Regelings Commissie) van Zeist, onder auspiciën van de SGWB. Meer informatie over de Avond4daagse Zeist vind u hier.

Voor Jou Uitgezocht