Search
Close this search box.

Bram’s Pannenkoeken bakfiets

Voor het eerst kan je voor of na het lopen van de Avond4daagse op het Bisonveld een lekkere pannenkoek krijgen van Bram. Bram van Helmond is een jonge ondernemer uit Austerlitz, die een paar maanden geleden is gestart met een pannenkoeken bakfiets. De eerste avond liep het nog niet echt storm volgens Bram. Maar dat is vooral onbekendheid. De eerste moeders hebben een pannenkoek besteld op donderdag voor de start. De kinderen krijgen een pannenkoek voor ze gaan lopen.

Bram's Pannenkoeken kar.
Bram’s Pannenkoeken kar.

Meer weten over Bram’s pannenkoekenkar

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More