Search
Close this search box.

Het Oranje gevoel van de Lievendaallaan

De Lievendaal laan is al van voor tot achter Oranje gekleurd. Iedereen in de straat heeft een kleine financiële bijdrage geleverd om de straat oranje te versieren. Gezamenlijk werden de  slingers en vlaggen de afgelopen week opgehangen. De paaltje werden in Oranje folie ingepakt .  Een enkele versiering bleek de afgelopen week nog niet helemaal storm bestendig. In de Lievendaallaan zijn ze er in iedergeval klaar voor.

Oog op Zeist Oog op Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More