Search
Close this search box.

Ben Werner kijkt tevreden terug op zijn 20ste Avond4daagse

Ben Werner is voor de 20ste keer betrokken bij de organisatie van de Zeister Avond4daagse. Het is voor de 19de keer dat hij voorzitter is van het bestuur van de avond 4 daagse. Volgend jaar wordt zijn 20ste voorzitterschap. Voor Ben wordt dat een dubbel feest organiseren . In 2015 wordt de Avond4daagse voor de 70ste keer kriskras door Zeist gelopen. Voorlopig is het nog niet zover. Eerst moet 2014 volledig zijn afgerond. Dat doet ben het liefste in zijn marsleiders klofje op zijn fiets en samen met de andere vrijwilligers

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More