Search
Close this search box.

Het Oranjegevoel van: de KNVB

Als het over voetbal gaat is Zeist een synoniem voor de KNVB. Het voetbal hart van Nederland bevindt zich niet in Amsterdam of Rotterdam, maar in Zeist. Nederland is langzamerhand Oranje aan het kleuren . Op het hoofdkantoor van de KNVB is daar weinig van te merken. Het lijkt er zelfs op of alle bonds bobo’s inclusief de tuinman met de 22 spelers van Louis naar Brazilië zijn vertrokken. Voor het vertrek hadden ze nog net even tijd om het gras te maaien. Aan het wieden van onkruid bij de betonnen bal van de hoofdsponsor zijn ze echter niet meer toegekomen. De grote vraag blijft de komende maand. Komt er iemand in een zelfde pose naast Ruud in de 100 jaar KNVB Perk.

Oog op Zeist Oog op Zeist

Het Oranjegevoel van de KNVB
Het Oranjegevoel van de KNVB

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More