Het Oranjegevoel van: de KNVB

Het Oranjegevoel van: de KNVB

Als het over voetbal gaat is Zeist een synoniem voor de KNVB. Het voetbal hart van Nederland bevindt zich niet in Amsterdam of Rotterdam, maar in Zeist. Nederland is langzamerhand Oranje aan het kleuren . Op het hoofdkantoor van de KNVB is daar weinig van te merken. Het lijkt er zelfs op of alle bonds bobo’s inclusief de tuinman met de 22 spelers van Louis naar Brazilië zijn vertrokken. Voor het vertrek hadden ze nog net even tijd om het gras te maaien. Aan het wieden van onkruid bij de betonnen bal van de hoofdsponsor zijn ze echter niet meer toegekomen. De grote vraag blijft de komende maand. Komt er iemand in een zelfde pose naast Ruud in de 100 jaar KNVB Perk.

Oog op Zeist Oog op Zeist

Het Oranjegevoel van de KNVB

Het Oranjegevoel van de KNVB

 

Voor Jou Uitgezocht