Bloematelier Fleur & Geur

Bloematelier Fleur & Geur bevindt zich aan de achterzijde van het Broederplein, aan de Lageweg  ‘in de tuinen van Slot Zeist’. Van oudsher een omgeving met veel bedrijvigheid; de bijzondere plek met een rijke cultuurhistorie, waar de Zeister detailhandel haar oorsprong heeft. Werkend vanuit ‘een verrassend romantische tuin’, zoals een wethouder onlangs schreef, voorziet Fleur & Geur particulieren en bedrijven van creatief bloemwerk. Vanaf 2004 heeft de onderneming bij opdrachtgevers in binnen- en buitenland in het hogere segment een gevestigde naam opgebouwd.

Eigenaresse Ellen Bekker wil graag benadrukken dat ook mensen met een kleinere beurs van harte welkom zijn. Al vanaf €15,- levert Fleur & Geur boeketten, die voornamelijk online of telefonisch besteld worden. De website www.fleurengeur.com wordt honderden keren per maand bezocht en geeft een goede indruk van de veelzijdigheid van het bedrijf.

Duurzaamheid heeft Fleur & Geur hoog in het vaandel staan. “Zeker als bloemist ben je medeverantwoordelijk voor het op een zorgvuldige manier omgaan met de aarde en haar bewoners.” Wij werken uitsluitend met geschoolde mensen en bieden als erkend leerbedrijf graag een stageplek aan. Onlangs is stagiaire Riana uit Azerbeidzjan geslaagd voor de vakopleiding aan het Wellant College in Houten.

Nieuwsgierig geworden naar Bloematelier Fleur & Geur? Neem dan vooral een kijkje op de onze website www.fleurengeur.com .

Het atelier aan de Lageweg is alleen geopend op afspraak. Tel. 06-18 311 338/ info@fleurengeur.com.

Ellen Bekker - Fleur & Geur Oog op Zeist

Ellen Bekker – Fleur & Geur

Oog op Zeist

Bloematelier – Fleur & Geur

 Riana uit Azerbeidzjan - Fleur & Geur

Riana uit Azerbeidzjan Fleur & Geur

Boeketten van Fleur & Geur

Boeketten van Fleur & Geur

Voor Jou Uitgezocht

 • Ellen
  20 juni 2014 op 07:52

  Topfoto’s van Mel Boas!

 • Verena Machtel
  20 juni 2014 op 09:54

  Hallo Ellen, wat een mooie foto’s, en een heel leuk stukje!! Succes!!

 • %d bloggers liken dit: