Search
Close this search box.

Het Oranjegevoel Godfried van Seijst

Ook Godfried van Seijst begint langzamerhand in Oranje stemming te komen. Het beeld op de Rotonde op de Dreef heeft zijn oranjeshirt al weer aangetrokken. Wij vermoeden dat de enthousiastelingen daar boven te vinden zijn.

20140621_MLB8905 20140621_MLB8910

 

 

Het beeld ‘Godfried van Seijst’ staat op de rotonde bij de Dreef en de Oude Arnhemseweg. In 1999 is het bronzen beeld gemaakt door de Zeisterse kunstenaar Han van den Bosch, ook bekend van de Hernhutterkinderen. Han van de Bosch schonk het beeld vervolgens aan de gemeente Zeist. Het budget was destijds 10.000 gulden (ongeveer €4500). (Bron Stichting P’arts)

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More