Search
Close this search box.

Het Oranjegevoel Godfried van Seijst

Ook Godfried van Seijst begint langzamerhand in Oranje stemming te komen. Het beeld op de Rotonde op de Dreef heeft zijn oranjeshirt al weer aangetrokken. Wij vermoeden dat de enthousiastelingen daar boven te vinden zijn.

20140621_MLB8905 20140621_MLB8910

 

 

Het beeld ‘Godfried van Seijst’ staat op de rotonde bij de Dreef en de Oude Arnhemseweg. In 1999 is het bronzen beeld gemaakt door de Zeisterse kunstenaar Han van den Bosch, ook bekend van de Hernhutterkinderen. Han van de Bosch schonk het beeld vervolgens aan de gemeente Zeist. Het budget was destijds 10.000 gulden (ongeveer €4500). (Bron Stichting P’arts)

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More