Search
Close this search box.

Kapsel van de Slotlaan zit weer in model

Het snoeiwerk van de bomen op de Slotlaan is klaar.  Het was een behoorlijke klus om alle bomen op de Slotlaan weer in model te krijgen voor de zomer. Net nu de zomer begint is alles op orde.

20140624-_MLB9333

Bomen snoeien op de Slotlaan
Bomen snoeien op de Slotlaan

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More