Search
Close this search box.

Het samba gevoel van Lu

Het WK leidt niet alleen tot een Oranjegevoel in Zeist. Lu hult haar hele huis in de kleuren van de goddelijke kanaries tijdens de wedstrijden van het Brazillie. Je mag bij haar het WK komen kijken als je tenminste een Brazilië t-shirt aan hebt.

Als Oranje speelt wordt een ieder geacht om een mooi Oranje shirt aan te hebben.

2014062420140624-_MLB44562014062320140623-_MLB4436

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More