Search
Close this search box.

Zeist Loves Jesus

Dit is geen verwijzing naar een nieuw reclame bord langs de weg en ook geen typefout. Boekhandel Kramer en van Doorn heeft hun enthousiasme over het debuut “De Vlucht” van Jesus Carrasco over kunnen brengen aan hun clientele in Zeist.  Vorig jaar was De vlucht boek van de maand bij Kramer en Van Doorn. Hierdoor waren zij de best verkopende boekhandel van dit boek. Het enthousiaste personeel van de boekhandel heeft ruim 600 exemplaren over de toonbank weten te krijgen.

Zaterdag 28 juni konden de lezers hun boek laten signeren door Jesus. Jesus Carrasco is op dit moment in Amsterdam met zijn gezin. Hij is op dit moment writer in residence aan het Spui in Amsterdam. Waar hij aan zijn tweede boek werkt.

Jesus Carrasco signeert bij boekhandel Kramer en van Doorn
Jesus Carrasco signeert bij boekhandel Kramer en van Doorn

20140628_MLB5679

Jesus Carrasco signeert bij boekhandel Kramer en van Doorn
Jesus Carrasco signeert bij boekhandel Kramer en van Doorn

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More