Search
Close this search box.

Buiten kunstproject voor leerlingen van de Breul

Leerlingen van VWO 5 hebbenvoor het vakBeeldend hun buitenkunstprojectengepresenteerd. Voordatzij de kunstwerkenmochtenplaatsen was er een uitgebreidvoortraject van onderzoek en het verkrijgen van toestemmingbij de schoolleiding. Vooralleprojecten is uiteindelijktoestemmingverleend. Enkeleprojectenmogenlangeretijdblijvenhangen.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More