Search
Close this search box.

Gemiddeld cholesterolniveau is goed in Zeist!

De afgelopen dagen kon je op het Belcour je cholesterol laten controleren. Veel passanten hebben daar gebruik van gemaakt. Navraag bij de controleurs leerde dat het goed gesteld is met het gemiddeld cholesterolniveau bij de gemiddelde Zeistenaar goed is. Een te hoog cholesterol niveau verhoogd de kans op hart- en vaatziekten. Je kan je cholesterolniveaus vaak ook laten controleren door de assistent van je huisarts.

Cholesterol meten op belcour
Cholesterol meten op belcour

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More