Search
Close this search box.

Oranjegevoel van Het Jacob van Lennepplein

Op het Jacob van Lennepplein in Zeist hangen de Oranjeversieringen al van voor het begin van het WK. Net als het team in Brazilië hebben zij menige storm doorstaan. De vlaggen wapperen dan ook nog steeds vol trots door weer en wind.

Oranjegevoel van Jacob van Lennepplein
Oranjegevoel van Jacob van Lennepplein

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More