Search
Close this search box.

Oranjegevoel van Het Jacob van Lennepplein

Op het Jacob van Lennepplein in Zeist hangen de Oranjeversieringen al van voor het begin van het WK. Net als het team in Brazilië hebben zij menige storm doorstaan. De vlaggen wapperen dan ook nog steeds vol trots door weer en wind.

Oranjegevoel van Jacob van Lennepplein
Oranjegevoel van Jacob van Lennepplein

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More