Search
Close this search box.

PromsConcert op de Markt in Zeist met Tanja Kross!

Aanstaande vrijdag 11 juli Proms Openlucht Concert op de Markt!  Mezzosopraan Tania Kross is speciale gast, er zingen 85 zangers mee en de begeleiding is in handen van een groot gelegeneheids-harmonie-orkest. Het wordt een heerlijke muzikale avond. Van Habanera tot Hollandse hits! Meezingen mag. Kijk hier voor de teksten. Het begint om 20.00 uur Toegang gratis. 

Tip: Neem vooral je vrienden, kussentjes en de witte wijn mee. 

marktplein Zeist
marktplein Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More