Search
Close this search box.

40PlusParty is weer thuis in het Beauforthuis!

Op 18 JULI is de eerstvolgende 40PlusParty in Beauforthuis! Met Balthazar DJ’s Marcus en Mattheus en Saxofonist Sander: Ook voor hippe 30ers en 50ers. Na een klein uitstapje van de juni versie van de 40plus party. Is het laatste feest van iedereen, die zich nog jong voelt weer gewoon op de vertrouwde locatie in de buurt van Austerlitz.

Koop hier je kaartjes voor de 40PlusParty van 18 juli te Beauforthuis, Austerlitz (Utrecht) vanaf 20.15.

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Kom gezellig dansen, bijkletsen, sjansen en drinken met vrienden en vriendinnen en Aretha Franklin, Jimmy Summerville, Herman Brood, Doe Maar, Pharrell, Robin Thicke, Avicii, Martin Garrix, Daft Punk, Talking Heads, Simple Minds, The Rolling Stones, Michael Jackson, Robin S, Police, Dr Alban, The Doors, Jennifer Lopez, Gala, Katrina and the Waves, Wham, Kool & the Gang, Madness, Stevie Wonder, U2, Black Eyed Peas, Elvis Crespo, Bob Marley en vele, vele anderen.

Er wordt gedraaid in blokken, dus voor ieder wat wils. Met ieder uur een of twee blokken classics, New Wave, Huidige top40, Jaren 90, tropisch, etc.

Reserveer snel want vol is vol!
De vakantie kan beginnen met de 40PlusParty in Beauforthuis! De kaartjes zijn 10,= incl 1,= ticketservice. Bestel hier en kijk op de facebookpagina wie er nog meer komen.

40 Plus Party het cadeautje na een goede work-out in de  sportschool.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More