Search
Close this search box.

Terugblik op het Lustrum van de Zeister Muziekschool

Bijna breekt de vakantie aan voor iedereen in Zeist. De eerste vakantiegangers zijn al vertrokken. Voor de mensen van de muziekschool waren het heftige weken in aanloop naar de vakantie. Vorige week is er 3 dagen uitgebreid lustrum gevierd. Dit was de afsluiting van een feest seizoen. Het is tijd voor een kleine terugblik. Voor wie dat wil heb ik alle foto’s online gezet zodat ze ook kunnen worden besteld.

Volg de links

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More