Search
Close this search box.

Drink het ‘zachtste’ water direct uit de Waterbron

Midden in Zeist ligt een waterwingebied van Drinkwater bedrijf Vitens. Daar kan je het ‘zachtste’ water van Nederland drinken. Sinds 2011 is dit terrein ook een recreatiepark waar omwonenden zich kunnen verpozen en laven aan het water.. De Waterbron zoals het park nu heet wordt al sinds 1896 gebruikt als waterwingebied voor Zeist.  Vooral op warme dagen is dit een uitkomst.

Meer informatie hier
OOZ_140719_9766

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More