Search
Close this search box.

Drink het ‘zachtste’ water direct uit de Waterbron

Midden in Zeist ligt een waterwingebied van Drinkwater bedrijf Vitens. Daar kan je het ‘zachtste’ water van Nederland drinken. Sinds 2011 is dit terrein ook een recreatiepark waar omwonenden zich kunnen verpozen en laven aan het water.. De Waterbron zoals het park nu heet wordt al sinds 1896 gebruikt als waterwingebied voor Zeist.  Vooral op warme dagen is dit een uitkomst.

Meer informatie hier
OOZ_140719_9766

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More