Search
Close this search box.

Fietsvakantie voor het hele gezin

Zeist is een geliefde bestemming voor een fietsvakantie met het hele gezin. Dit gezin kwam uit de richting Bunnik waarbij zij eerst ons Slot passeerden en bewonderde. Om vervolgens bij Hotel Figi de Slotlaan op te rijden. Op zoek naar een camping voor een overnachting.

Fietsvakantie voor het hele gezin
Fietsvakantie voor het hele gezin bij Figi

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More