Search
Close this search box.

Heideweg weer open

Plannen van weg onderhoud blijf lastig in de gemeente Zeist. In mei zouden de werkzaamheden aan de Heideweg zijn afgerond. Half juli was de weg weer open. Er kan nu weer gebruik gemaakt worden van deze verbindingsweg. In het nieuwe schoolseizoen zal de doorstroming op de Driebergseweg vast soepeler verlopen door de plaatsing van stoplichten.

OOZ_140726_0905

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More