Search
Close this search box.

Wandeling door Camping Dijnselburg (4)

De vierde aflevering van een serie uit 2012 over Camping Dijnselburg. Ooit een bloeiend recreatie centrum tegenover Zwembad Dijnselburg. Nu wonen er voornamelijk buitenlandse arbeiders. Dit gebruik van het recreatiepark heeft ook wat gedaan met de sfeer. Meer informatie over recreatie centrum Dijnselburg hier. 

Morgen het volgende deel met 2 foto’s uit de serie. Inmiddels zullen kijkers, die het hele bericht bekeken hebben foto’s opnieuw tegenkomen.

Camping Dijnselburg waar voornamelijk buitenlandse arbeiders wonen.
Camping Dijnselburg waar voornamelijk buitenlandse arbeiders wonen.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More