Search
Close this search box.

Cafe WULF EN JEDI

Alsof de tijd heeft stilgestaan sinds 1981. Toen opende in Cafe Wulf en Jedi aan de Cronjelaan 11 zijn deuren. Eigenaar en barman Wulf tapt al 33 jaar biertjes voor zijn stamgasten. Alleen het formaat van de TV is veranderd. Prachtige plek om even binnen te lopen.  Ik heb mijn beelden er maar op aangepast.

Wulf van Cafe Wulf en Jedi
Wulf van Cafe Wulf en Jedi
Stamgast van Cafe Wulf en Jedi
Stamgast van Cafe Wulf en Jedi
Wulf van Cafe Wulf en Jedi
Wulf van Cafe Wulf en Jedi
Cafe  Wulf en Jedi
Cafe Wulf en Jedi

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More