Search
Close this search box.

Water bij de clomp

Zeist beschikt over een uitgebreid watersysteem van riviertjes en sloten. Vroeger had Zeist zelfs een haven. Waar schepen aankwamen en vertrokken. Op sommige plekken zijn onderdelen van het watersysteem nog zichtbaar zoals hier in de buurt van de Clomp.

Water in de buurt van de Clomp
Water in de buurt van de Clomp

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More