Search
Close this search box.

Water bij de clomp

Zeist beschikt over een uitgebreid watersysteem van riviertjes en sloten. Vroeger had Zeist zelfs een haven. Waar schepen aankwamen en vertrokken. Op sommige plekken zijn onderdelen van het watersysteem nog zichtbaar zoals hier in de buurt van de Clomp.

Water in de buurt van de Clomp
Water in de buurt van de Clomp

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More