Search
Close this search box.

Youssef heeft geen last van de boycot.

Wij spraken Youssef, die oorspronkelijk uit Eritrea komt of hij last had van de boycot van Rusland. Youssef heeft al sinds 1996 een volkstuintje bij de slottuinen aan de Waterigeweg. Op zijn stukje grond heeft staat een plastic kas. Hierin verbouwd hij onder andere komkommers en tomaten. Na enig nadenken moet Youssef lachen. „Nee, van de boycot had hij geen last. Zijn groente zijn alleen voor eigen gebruik.”

OOZ_140814__MLB3979

Binnenkort gaan we kijken hoe zijn groente erbij hangen. Toen we hem ontmoeten was hij al op weg naar huis. Vanaf zes uur is het hek van de volkstuin op  slot.

De slottuinen zijn onderdeel van de V.A.T. Zeist. Vereniging van amateurtuinders Zeist

OOZ_140814__MLB3976

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More