Search
Close this search box.

Youssef heeft geen last van de boycot.

Wij spraken Youssef, die oorspronkelijk uit Eritrea komt of hij last had van de boycot van Rusland. Youssef heeft al sinds 1996 een volkstuintje bij de slottuinen aan de Waterigeweg. Op zijn stukje grond heeft staat een plastic kas. Hierin verbouwd hij onder andere komkommers en tomaten. Na enig nadenken moet Youssef lachen. „Nee, van de boycot had hij geen last. Zijn groente zijn alleen voor eigen gebruik.”

OOZ_140814__MLB3979

Binnenkort gaan we kijken hoe zijn groente erbij hangen. Toen we hem ontmoeten was hij al op weg naar huis. Vanaf zes uur is het hek van de volkstuin op  slot.

De slottuinen zijn onderdeel van de V.A.T. Zeist. Vereniging van amateurtuinders Zeist

OOZ_140814__MLB3976

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More