Search
Close this search box.

Iedere donderdag pannenkoeken van Bram.

Voor Bram is het iedere donderdag #pannenkoekendonderdag in Zeist. Vanaf 1 augustus heeft Bram met zijn bakfiets een vaste plek gekregen op de 1ste Hogeweg naast de Benetton. Wij kennen Bram kennen van de pannenkoeken tijdens de avondvierdaagse Zeist.

Tussen 12:00 en 18:00 staat Bram pannenkoeken te bakken. Als je langsloopt mag je de verschillende soorten komen proeven.

De kleine Onno een van onze jongste Zeistenaren ging jullie al voor. Samen met zijn ouders kwam hij een lekker pannenkoek eten.

Iedere donderdag pannenkoeken van Bram.
kom proeven op donderdag pannenkoeken van Bram.
Iedere donderdag pannenkoeken van Bram.
Iedere donderdag pannenkoeken van Bram.
Onno proeft zijn eerste pannenkoek van Bram.
Onno proeft zijn eerste pannenkoek van Bram.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More