Search
Close this search box.

Waar staat het beeld? “Le temps s’ecoule”?

De tijd glijdt zoals de vertaling van de titel van dit beeld aangeeft. Het is zeker zo als je op jacht bent naar mooie of bijzondere plaatjes van Zeist. Het beeld  “Le temps s’écoule” viert over een week haar 30ste verjaardag. Wij zijn benieuwd of Zeistenaren weten waar zij staat?  U kunt uw oplossingen in de reacties plaatsen. Op haar verjaardag om twaalf uur maken we haar standplaats bekend.

Le temps s'écoule
Le temps s’écoule – De tijd vergaat

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More