Search
Close this search box.

zomereditie 40plusparty op 29 augustus

Inmiddels een fenomeen tot ver buiten onze regio door een artikel in de nationale pers. De door Baltazar Discotheek georganiseerde 40PlusParty in het Beauforthuis. Juist deze party is bekend om zijn goede mix van 40ers, 30ers en een hippe 50er. Met goede muziek door Marcus en Mattheus. De plek om uit te gaan met vrienden en vriendinnen.

We hebben allemaal genoten van de zomer, die soms te warm en soms te koud was. Maar nu echt bijna ten einde is. Om het vakantie gevoel nog even vast te houden is er een extra zomer editie van de 40 plus party.

Op  29 AUGUSTUS zomereditie 40plusparty. Met Balthazar DJ’s Marcus en Mattheus en masseurs: Ook voor hippe 30ers en 50ers

Koop hier je kaartjes voor de 40PlusParty Zomereditie van 29 augustus in Beauforthuis, Austerlitz (Utrecht) vanaf 20.15 tot in de late uurtjes.

De volgende 40plusparty staat gepland op als de blaadjes van de bomen vallen op 4 oktober.
Koop hier je kaartjes voor de 40PlusParty van 4 oktober te Beauforthuis, Austerlitz (Utrecht) vanaf 20.15. Kom gezellig dansen, bijkletsen, sjansen en drinken met vrienden en vriendinnen.

Er wordt gedraaid in blokken, dus voor ieder wat wils. Met ieder uur een of twee blokken classics, New Wave, Huidige top40, Jaren 90, tropisch, etc.

Reserveer snel want vol is vol!
Bestel hier alvast je kaartjes voor vrijdag 29 augustus in BeauforthuisDe kaartjes zijn 10,= incl 1,= ticketservice. Kijk op facebook wie er nog meer komen.
Bestel hier alvast je kaartjes voor zaterdag 4 oktober in Beauforthuis
De kaartjes zijn 10,= incl 1,= ticketservice. Kijk op de facebookpagina wie er nog meer komen.

40 Plus Party is veel gezelliger dan in de sportschool.

40plusParty Koningsdag
40plusParty Koningsdag

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More