Search
Close this search box.

Hemel trok open voor Ancora tijdens Nootdweer (fotoserie)

Het trio Ancora uit Volendam sloot het Nootdweer ShantiFestival in stijl af. Zij traden voor alle deelnemers op het Nootdweerplein (Torenplein). Gedurende de middag werden de verschillende optredens koren geplaagd door regenbuien. Ondanks het weer was het 10de Shantifestival  een groot succes in het gezelligste centrum van Midden-Nederland. In de komende dagen meer foto’s van het Shantifestival. Nu de zomervakantie erop zit bruist Zeist weer van alle activiteiten.

De jongens van Ancora waren zo populair dat alle meegenomen CD’s en DVD’s al bij het eerste optreden op het Belcour waren uitverkocht. Voor zeisternaren, die geen zilver schijfje hebben kunnen bemachtigen is er de mogelijkheid om deze via de website van Ancora te bestellen.  “Ancora” uit Volendam

Ancora uit Volendam tijdens Nootdweer in Zeist
Ancora uit Volendam tijdens Nootdweer in Zeist
Ancora uit Volendam tijdens Nootdweer in Zeist
Ancora uit Volendam tijdens Nootdweer in Zeist
Ancora uit Volendam tijdens Nootdweer in Zeist
Genieten van Ancora uit volendam
Ancora uit Volendam tijdens Nootdweer in Zeist
Ancora uit Volendam tijdens Nootdweer in Zeist
Ancora uit Volendam tijdens Nootdweer in Zeist
Ancora uit Volendam tijdens Nootdweer in Zeist

OOZ_140830_4046 OOZ_140830_4063 OOZ_140830_4080 OOZ_140830_4097 OOZ_140830_4091

who? me
who? me

OOZ_140830_6949 OOZ_140830_6898 OOZ_140830_6901 OOZ_140830_6927 OOZ_140830_7017

Biertje voor Ancora tijdens Nootweer Shanti festival in Zeist
Biertje voor Ancora tijdens Nootweer Shanti festival in Zeist

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More