Search
Close this search box.

Wielrenkoppel schept scholier op het fietspad van de Traayweg

Een wielrenkoppel, die vanuit Doorn lekker aan het toeren waren in de bossen rondom Austerlitz rijdt komt in botsing met een scholier. Op het smalle fietspad op de Traayweg treffen zij elkaar. Daarbij loopt de scholier een hoofdwond op en een kapotte fiets. De vrouwelijke wielrenster komt ongelukkig ten val en moet met een ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd. In een reactie meld de man van het koppel dat de scholier tegen hen aanbotste. “Hij had muziek op zijn oren en was zich onvoldoende bewust van het andere verkeer”.

Volgens een omwonende van de Traayweg is het schering en inslag dat er ongelukken gebeuren op het fietspad. Het is er smal en heel erg druk.  Raadslid Ronald Camstra twitterde dat de fietspaden op een aantal plaatsen zouden moeten worden verbreed.

De vrouw maakt het overigens goed.

OOZ_140908_7993 OOZ_140908_7989

Wielrenster komt ten val door aanrijding met scholier
Wielrenster komt ten val door aanrijding met scholier
Fiets kapot op de Traayweg door aanrijding met wielerkoppel
Fiets kapot op de Traayweg door aanrijding met wielerkoppel

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More