Wielrenkoppel schept scholier op het fietspad van de Traayweg

Een wielrenkoppel, die vanuit Doorn lekker aan het toeren waren in de bossen rondom Austerlitz rijdt komt in botsing met een scholier. Op het smalle fietspad op de Traayweg treffen zij elkaar. Daarbij loopt de scholier een hoofdwond op en een kapotte fiets. De vrouwelijke wielrenster komt ongelukkig ten val en moet met een ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd. In een reactie meld de man van het koppel dat de scholier tegen hen aanbotste. “Hij had muziek op zijn oren en was zich onvoldoende bewust van het andere verkeer”.

Volgens een omwonende van de Traayweg is het schering en inslag dat er ongelukken gebeuren op het fietspad. Het is er smal en heel erg druk.  Raadslid Ronald Camstra twitterde dat de fietspaden op een aantal plaatsen zouden moeten worden verbreed.

De vrouw maakt het overigens goed.

OOZ_140908_7993 OOZ_140908_7989

Wielrenster komt ten val door aanrijding met scholier

Wielrenster komt ten val door aanrijding met scholier

Fiets kapot op de Traayweg door aanrijding met wielerkoppel

Fiets kapot op de Traayweg door aanrijding met wielerkoppel

 

Voor Jou Uitgezocht

  • Bastiaan Welmers
    9 september 2014 op 12:49

    Als ik doorfiets zou ik daar zeker niet over het fietspad, maar over de hoofdweg rijden. Het fietspad langs de traayweg is een smal onverplicht recreatief fietspad, niet geschikt voor snel of veel verkeer. En er lopen ook wandelaars etc…