Search
Close this search box.

Snoeiwerk

In opdracht van de gemeente Zeist wordt er op verschillende plaatsen gesnoeid om klaar te zijn voor de herfst. Zodat het risico dat er overhangende takken tijdens een herfststorm op het trottoir vallen wordt verkleind.  Wat wel enige verbazing oproept is dat de bossage aan de Montessorilaan wel wordt gesnoeid. Dezelfde bossage op de Frobellaan wordt op dit moment niet bijgewerkt.

De snoeier
De snoeier
Snoeiwerk op de Montessorilaan
Snoeiwerk op de Montessorilaan

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More