Search
Close this search box.

Snoeiwerk

In opdracht van de gemeente Zeist wordt er op verschillende plaatsen gesnoeid om klaar te zijn voor de herfst. Zodat het risico dat er overhangende takken tijdens een herfststorm op het trottoir vallen wordt verkleind.  Wat wel enige verbazing oproept is dat de bossage aan de Montessorilaan wel wordt gesnoeid. Dezelfde bossage op de Frobellaan wordt op dit moment niet bijgewerkt.

De snoeier
De snoeier
Snoeiwerk op de Montessorilaan
Snoeiwerk op de Montessorilaan

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More