Search
Close this search box.

Fier torrent zij weer uit boven Zeist

De toren van de Oude Kerk van Zeist is weer in glorie hersteld. Wit gestuukt straalt zij in het zonlicht. Nu de stijgers bijna wegzijn staat het oudste bouwwerk van Zeist er weer mooi bij.  Ik zou er een gedicht over kunnen schrijven. Ik ben geen dichter. Ik ben fotograaf.

Kerktoren van de oude kerk van Zeist
Kerktoren van de oude kerk van Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More