Search
Close this search box.

Nacht van de Utrechtse buitenplaatsen

Vandaag naast Open monumenten dag de nacht van de Utrechtse Buitenplaatsen in Zeist. Met activiteiten bij Hoog Beek en Royen, Heidestein en Blikkenburg. Een aantal buitenplaatsen zullen bijzonder worden aangelicht. Meer informatie vind u op de website van de Nacht van de Utrechtse Buitenplaatsen. . Het programma voor Zeist ook op deze site.

Programma Nacht van de Utrechtse Buitenplaatsen
Programma Nacht van de Utrechtse Buitenplaatsen
Hoog Beek en Royen Van Lanschot Bankiers
Hoog Beek en Royen Van Lanschot Bankiers

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More