Search
Close this search box.

Nacht van de Utrechtse buitenplaatsen

Vandaag naast Open monumenten dag de nacht van de Utrechtse Buitenplaatsen in Zeist. Met activiteiten bij Hoog Beek en Royen, Heidestein en Blikkenburg. Een aantal buitenplaatsen zullen bijzonder worden aangelicht. Meer informatie vind u op de website van de Nacht van de Utrechtse Buitenplaatsen. . Het programma voor Zeist ook op deze site.

Programma Nacht van de Utrechtse Buitenplaatsen
Programma Nacht van de Utrechtse Buitenplaatsen
Hoog Beek en Royen Van Lanschot Bankiers
Hoog Beek en Royen Van Lanschot Bankiers

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More