Search
Close this search box.

Week van het Walkartpark komt langzaam op gang.

De week van het Walkartpark komt wat moeilijk op gang. De communicatie over het programma is wat te beperkt geweest. Het risico is aanwezig dat het een feestje wordt van de gemeente voor de gemeente.

Tegenwoordig is het niet voldoende om het programma van een feestweek alleen te publiceren op een subpagina van de gemeentelijke website en op handgeschreven flip-over borden aan de randen van het park.

Zo misten vele Zeistenaren op een heerlijke nazomer avond een swingend optreden van Archie and the Bunkers.

Week van het Walkartpark
Week van het Walkartpark

Het hoeft nog niet te laat te zijn als de gemeente zijn medewerkers hun sociale netwerken laat inzetten om de inwoners van Zeist op de hoogte te stellen van de highlights van de dag in het Walkartpark.

Highlights voor vrijdag 19 september

Bootcamp

Zweten in het park! Op vrijdagmiddag een training speciaal voor jongeren. Zaterdag gezellig met de hele familie. De bootcamp wordt verzorgd door Teamworx-Sport.
Vrijdag 19 september voor jongeren van 16.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 20 september voor de hele familie van 16.00 tot 17.00 uur

Zomergasten, editie Zeist

Zeistenaren worden geinterviewd over het Walkartpark en hun band daarmee. Elke gast belicht een andere kant van het park. Het programma wordt afgetrapt door wethouder Jacqueline Verbeek-Nijhof.
Vrijdag 19 september van 20.00 tot circa 22.30 uur

Meer informatie over het hele programma op de site van de gemeente Zeist. Programma Week van het Walkartpark.  

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More